TEXTBRIDGE | Agenţie Literară
Prezentare

Erzsi

Am creat agenţia TEXTBRIDGE în 2009, după ce 7 ani (în perioada 2001-2008) am lucrat ca redactor şef la Editura Koinonia, unde am colaborat în mod constant cu persoana rersponsabilă pentru legăturile internaţionale: Ailisha O’Sullivan.

Am activat în diferite şcoli ca profesor de limbă şi literatură engleză, sunt membru activ la British Council din Cluj, unde am şi participat la instruiri şi examene pentru profesori. Am obţinut diplomă de licenţă la Universitatea Babeş-Bolyai, secţia engleză-maghiară.

Agenţia Literară TEXTBRIDGE doreşte să lucreze în primul rând cu manuscrise şi traduceri care, prin întâmplări reale sau fictive, încearcă să ne ducă mai aproape de dreptate, fără un poz dogmatic, dar cu suficient umor şi reflexivitate, chiar în unele cazuri cu sensibilitate şi deschidere pentru minune. Scopul meu este să găsesc editură pentru manuscrisele primite, comandate sau traduse (prin obţinerea potrivită a drepturilor de autor).

În general mă interesează cărţi, manuscrise bune, distractive, care merită lupta pentru a fi traduse, publicate ca să ajungă la cât mai mulţi posibili cititori.

Voi pune accent pe forma în care vor apărea textele, doresc să fie o armonie între conţinut şi aspect, şi în acest context, dacă va fi necesar voi comanda şi administra şi ilustraţii pentru cărţi.